European Grappling and Jiu-Jitsu Federation (EGJJF)

Onze instructeur Mike van Antwerpen is binnen de EGJJF verantwoordelijk voor alle Europese seminars (zie foto’s onderstaand). In die hoedanigheid heeft hij diverse grote seminars geoganiseerd voor wereldsterren zoals Demian Maia, Saulo Ribeiro en Xande Ribeiro.

Silverback Jiu-Jitsu Drunen is lid van de EGJJF

De European Grappling & Jiu-Jitsu Federation (EGJJF) is opgericht om de Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) gemeenschap in Europa te dienen. Haar doel is om de leden en deelnemende scholen te helpen hun BJJ te verbeteren en ze gemakkelijk toegang te geven tot de beste instructeurs ter wereld. Hoewel BJJ door de jaren heen een populaire vechtsport is geworden, is het oorspronkelijk ontwikkeld als krijgskunst en daardoor uiterst effectief binnen het hedendaagse MMA en de algemene zelfverdediging.

Vanwege het nauwe verbond en het jarenlange contact van de EGJJF oprichters met Master Rickson Gracie, zijn de opleidingen, seminars, trainingen en het curriculum voor de examens volledig toegespitst op de stijl en filosofie van Rickson Gracie. De EGJJF investeert in nieuwe kennis en deelt deze met haar leden door middel van een groeiend aantal centrale trainingen, seminars en opleidingen door heel Europa.

Naast je sportschool abonnement, waarmee je kunt trainen in Drunen, is het ook interessant om als individuele BJJ-er lid te worden van de EGJJF. Je kunt dan deelnemen aan diverse seminars, centrale trainingen en examens. Veelal ontvang je een ledenkorting wanneer het een betaalde seminar betreft. De contributiekosten hiervoor zijn €35,- per jaar. Dit lidmaatschap is alleen verplicht indien je deel wilt nemen aan seminars, centrale trainingen en examens. WORD EGJJF-LID

Grootste seminar van Europa met Rickon Gracie in ‘s-Hertogenbosch georganiseerd door de EGJJF
UFC vechter Demian Maia bezoekt de EGJJF voor een seminar
#1 BJJ kampioen Xande Ribeiro bezoekt de EGJJF voor een seminar
Saulo Ribeiro Seminar bezoekt de EGJJF bij Harder Jiu-Jitsu Venlo
Bellator kampioen Rafael Lovato Jr. bezoekt de EGJJF voor een seminar
%d bloggers liken dit: